HR-chef Kommun

- Digitalt nätverk för hela landet

Det helt nya digitala nätverket HR-chef Kommun startar hösten 2021 med Patrik Remann som nätverksledare. Är du HR– eller personalchef i en kommun är detta nätverket du behöver för kommunal omvärldsbevakning och utveckling av din roll och HR-avdelning.

Nätverksledare

Patrik är med och utformar internationella ISO standarder för alla HR processer i den svenska delegationen av experter i SIS/TK 562 Human Resource Management. 2021 utnämndes Patrik till en av "TOP 250 most influential person in HR worldwide". Han har en bakgrund som chef och projektledare inom industri och kommun. Sedan ett år tillbaka arbetar Patrik med strategisk kompetensförsörjning och digitalisering av HR-arbetet på Watma Education.
Läs mer om Patrik >>

Träffarna

Vi fokuserar på frågor knutna till arbetet på HR-avdelningen i en kommun. Vi tar upp både strategiska och operativa frågor; hur man upphandlar HR system på bästa sätt, omvärldsspaning på de kommuner som har gjort framgångsrika projekt, eller hur HR bör vara organiserat på en kommun, både stora som små, för att ge bäst stöd till sin organisation.

Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna: ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

När och hur?

Start 31 augusti, 2021.
Vi träffas på morgonen mellan 8.30—10.30. Vi varvar föreläsning och diskussioner – både i hela gruppen och i mindre grupper. Inbjudan till varje träff får du cirka en månad före träffdatum.  

För vem?

Medlemmarna kommer från både stora och små kommuner i Sverige. Nätverksledaren och många av medlemmarna har lång erfarenhet av att driva HR-frågor inom kommunal verksamhet. Du får på så sätt en mängd nya infallsvinklar och förslag till lösningar på dina dagliga utmaningar. Alla har ett gemensamt – de brinner för att utveckla HR-frågorna inom sin kommun.

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar per år
  • Egen medlemssida med minnesanteckningar och presentationer från varje träff samt medlemsförteckning
    egen
  • Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna
  • Möjlighet att ta med kollega (dock högst två)

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Vårens träffdatum:

Höstens datum:  20 september, 25 oktober och 29 november. 

Innehåll i träffarna bestäms i samråd med deltagarna för att få det så aktuellt som möjligt.

Med reservation för eventuella förändringar.

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.

Patrik Remann

Nätverksledare

Patrik är med och utformar internationella ISO standarder för alla HR processer i den svenska delegationen av experter i något som heter SIS/TK 562 Human Resource Management.

Expert på rekryteringsprocessen, och för att göra den LEAN , Automatiserad och digital.

2021 utnämndes Patrik till en av "TOP 250 most influential person in HR worldwide".

Han har en bakgrund som framgångsrik chef under 20 år inom industrin och rekrytering och bemanningsbranschen samt som projektledare för många olika projekt inom HR, Ledarskap, organisationsutveckling och Hållbarhetsarbete. Han har också fungerat som Expertrådgivare till SKR vid flertalet upphandlingar.

Patrik är numera flitigt anlitad för att prata om Digitalisering inom HR och framtidens HR på Konferenser och webinar.

Patriks HR-avdelning nominerades som "Bästa HR-team" 3 år i rad. Sedan ett år tillbaka arbetar Patrik med strategisk kompetensförsörjning och digitalisering av HR-arbetet på Watma Education.