Tekniken utvecklas i en rasande takt, och inget område inom företagsvärlden förblir opåverkat. HR är inget undantag. Artificiell intelligens erbjuder oändliga möjligheter att transformera HR-processer, från rekrytering till medarbetarutveckling. Denna utbildning är din biljett till framtidens HR. För dig som arbetar inom HR.

Digital utbildning via Teams.

1

Dag 1 – grundutbildning

Denna grundutbildning kommer att ge en bred förståelse för hur AI kan implementeras inom HR och de mest direkta fördelarna med att göra det.

Vi går igenom:

  • Introduktion till AI: Vad är AI och hur har det påverkat HR hittills?
  • AI-Driven Rekrytering: Översikt av hur AI kan förbättra rekryteringsprocessen.
  • Automatiserad Onboarding: Introduktion till hur AI kan förenkla onboarding.
  • Feedback och Utvärdering: En introduktion till AI-drivna verktyg för att samla in och analysera feedback.
2

Dag 2 – fördjupning

Möjlighet att djupdyka i specifika områden med eventuellt egna exempel, vilket skapar en mer komplett förståelse för ämnet.

  • Medarbetarutveckling med AI: En djupdykning i att identifiera potential och skapa AI-baserade utbildningsprogram.
  • Förutsägande Analys: Lär deltagarna att inte bara förstå, utan också applicera AI för att förutse HR-behov.
  • Case-studier: Reala exempel på hur organisationer har framgångsrikt integrerat AI inom HR.
  • Framtidens möjligheter: En diskussion kring vad som kommer härnäst och hur man bäst förbereder sig för dessa förändringar.

Det går bra att enbart boka dag 1 för en introduktion i ämnet.

Tid:
16 januari och 8 februari 2024,  kl 9-12 
Plats: Teams
Pris:
Dag 1: 4200 exkl. moms.
2 dagar : 7200 exkl. moms.
Gå 5 betala för 4.

 

OBS: Anmälan är bindande. Platsen går att överlåta till annan person.

Anmälan:

Utbildare: Patrik Remann

Med djup erfarenhet inom HR, inklusive en bakgrund som chef inom industrin och bemanningsbranschen, har Patrik Remann ständigt strävat efter att driva förändring och innovation inom HR-området. Han har deltagit i utformningen av internationella ISO-standarder för HR-processer och blev utnämnd till en av “TOP 250 most influential person in HR worldwide” för både 2020 och 2021. Övriga nomineringar till prestigefyllda priser är bl a;  “Bästa HR-team” i tre år i följd, Årets chef 2023 i Tidningen Chef, Årets nyskapande chef i Tidningen Offentliga Affärer och Årets ledare på Framtidsgalan 2023.

Hans nyfikenhet och passion för HR-frågor ledde honom till att genomföra fristående forskningsstudier inom rekrytering och framtidens HR. Dessa studier har vunnit stor popularitet, med idag över 35 000 läsare. Hösten 2023 publicera hans bok “The Future of Human Resources, Current Trends, and Challenges”.

Som en förespråkare för effektivitet och framsteg, har Patrik lagt särskilt fokus på att göra HR-processer LEAN, automatiserade, AI-styrda och digitala. Under det senaste decenniet har han arbetat i och samarbetat med ett flertal kommuner, regioner, privata bolag och statliga myndigheter för att förnya och optimera deras rekryterings- och HR-processer.