0760-16 77 60 | info@kompetensnatverk.se

Förändringsledare – se hit! 

Webbinar om transformativ förändring. Vad säger forskningen och hur går man från forskning till praktik. Introduktion till  Förändringsnätverket. 

  • Vi lever i en tid med genomgripande förändringar. Dessa förändringar kallas för transformativa och påverkar kulturen och strukturen, produkter, kanaler och tjänster i verksamheten. En transformativ förändring kan orsakas av en kris såsom Coronapandemin men också digitalisering, teknisk utveckling och samhällsförändringar. Du får på detta webbinarium lära dig mer om vad en transformativ förändring är, vilka strategier, vilket ledarskap och vilka resurser som krävs.
  • Webbinariet och nystartade Förändringsnätverket leds av Eva Norrman Brandt socion leg.psykoterapeut och fil.lic inom förändring och vuxenutveckling kopplat till ledarskap. Eva har arbetat som organisationskonsult sedan 1999 och har också forskat på transformativa förändringsprocesser.  

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar med förändring i organisationen – som chef, strateg eller som ledare för förändringsprojekt i olika former – kom och få en introduktion till transformativ förändring. Få en känsla för det mindset som underlättar genomförande av stora förändringar i din organisation och hur du kan påverka andra i önskad riktning. 

Tid och plats: 25 september 7.30 – 9.30, Webbinar.
Pris: 395 kr, exklusive moms, utan kostnad för medlemmar i Förändringsnätverket 

Anmäl dig via mail till annike.rystrom@kompetensnatverk.se