Möt våra nätverksledare

Marie Falkman

Nätverksledare Comp & Ben Distans

Marie Falkman, med bred bakgrund från ekonomi, HR och IT, har arbetat 15 år med Compensation & Benefits, både som anställd och de sista åren som interims-konsult. Att utveckla kunskapen om hantverket C&B – tillsammans med andra med erfarenhet från olika branscher –  utmanar och stimulerar!

25 år i försäkringsbranschen har kompletterats med konsultativ erfarenhet från läkemedels- , elförsörjnings och transport-industrin. Stor passion för att få våra yngre att förstå vikten av tjänstepensionen i tid. 

E-post: marie.falkman@kompetensnatverk.se
Tel: 0708-633058

Marie Falkman
Jena Hedbeck

Jena Hedbeck

Nätverksledare Comp & Ben Stockholm

Jena Hedbeck har 25 års arbetserfarenhet inom området comp & ben. Han har tidigare  arbetat på bland annat Svenskt Näringsliv, Vattenfall, AON/Löneanalyser och arbetar nu på Bosch-Siemens Home Appliances som Compensation & Benefit Specialist.

e-post: jena.hedbeck@gmail.com
tel: 070-4567333

Patrik Reman

Nätverksledare HR-Nätverket Distans, HR-Nätverket Göteborg, HR-Nätverket Stockholm

Patrik Reman har tidigare arbetat som hr-chef och chef för kompetensförsörjning inom olika kommuner och varit chef inom industrin och rekrytering och bemanningsbranschen samt som projektledare för många olika projekt inom HR, Ledarskap, organisationsutveckling och Hållbarhetsarbete. Han har också fungerat som Expertrådgivare till SKR vid flertalet upphandlingar.

E-post: patrik.reman@kompetensnatverk.se
Tel: 070-4085150

Patrik Reman
Helena Mattsson

Helena Mattsson

HR & Hälsonätverket i Luleå

Helena Mattsson är organisationskonsult med mångårig erfarenhet av att utveckla människor, grupper, ledare och organisationer. Sedan 2023 delägare i Ericson & Hjelte AB, ett företag som jobbar med organisationsutveckling och ledarskap.

Hon har arbetat som beteendevetare på intern företagshälsovård, drivit kommunövergripande arbetsmiljöprojekt och arbetat med strategisk ledarutveckling. Idag arbetar Helena framförallt med ledarutveckling och med att stödja grupper i förändrings- och utvecklingsprocesser.

E-post: helena.mattsson@kompetensnatverk.se
Tel: 070-690 40 73

Karin Johansson

Nätverksledare Hälsa & Arbetsmiljö-nätverket, Rekryteringsnätverket Distans, Rekryteringsnätverket Stockholm

Karin Johansson är coach och nätverksledare med lång erfarenhet av att utveckla individer och grupper i arbetslivet.
Med stort driv för mångfald och hållbarhet coachar hon ledare, medarbetare samt flera professionella grupper till att ta plats och utvecklas mot egna och verksamhetens mål.

När rätt kompetens och möter en välmående organisation skapas värde för både människan och affären!

E-post: karin.johansson@kompetensnatverk.se
Tel: 073-093 84 28

Karin
Bengt Axelsson

Bengt Axelsson

Nätverksledare Säkerhetsnätverket

Bengt Axelsson har över 40 års erfarenhet som chef och ledare i Försvarsmakten och på Försvarshögskolan. Allt från strategiskt ledarskap i myndigheter och organisationer till likabehandling och jämställdhet. Mångårig erfarenhet från olika styrelseuppdrag. Under 12 år var Bengt förbundskapten för det militära skyttelandslaget. Idag är Bengt strategisk rådgivare på Försvarshögskolan på deltid i frågor som rör till ex empel samhällets säkerhet, totalförsvar och ledarskap. Utbildad i Executive Leadership Coaching (ELC) och har sedan 2016 även eget företag, BAX Leadership AB.  ​

E-post: 070-696 65 34
Tel: bax.leadership@gmail.com

Sonja Prest

Nätverksledare Utbildningsnätverket Distans, Utbildningsnätverket Stockholm

Sonja Prest har stor erfarenhet från utbildningsbranschen, från att skapa utbildningar, implementera systemlösningar för lärande samt HR-system för att stödja andra processer. Hon var med och startade Atom Collaboration med syfte att utmana branschens syn på lärande och hitta bättre systemlösningar som stödjer mer ett dagligt och modernt lärande. Idag arbetar Sonja som chef för den digitala kundupplevelsen på Postnord.

E-post: sonja.prest@kompetensnatverk.se
Tel: 0702-111171

Sonja Prest