Hälsa & Arbetsmiljö-nätverket

- Nätverket för hälsofrämjande arbetsplatser

I Hälsa & Arbetsmiljö fokuserar vi på frågor knutna till en arbetsdag i hälsans tecken –  både operativa och strategiska frågor.
Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få ny kunskap med hjälp av specialister, skapa nya kontakter och dela nyttiga erfarenheter med varandra gällande allt från strategiska beslut om organisationens arbetsmiljöarbete och strategiskt friskvårdsarbete till mer operativt arbete med medarbetarundersökningar, förändringsprocesser, hälsofrämjande arbetsplatser, hälsoinspirerande aktiviteter med mera.

"Nya insikter och idéer "

"Genom nätverket har jag lärt känna många kollegor med samma intressen och utmaningar. Det är alltid nyttigt att få höra hur andra agerar och att utbyta erfarenheter med varandra! Föreläsningarna, som håller hög klass och relevanta ämnen,  ger mig nya insikter och idéer att ta med hem till min organisation".
Helena Sandberg
Arbetsmiljöspecialist ICA Sverige AB

Utveckla och stärk ditt hälso- och arbetsmiljöarbete

Våra medlemmar arbetar bland annat som arbetsmiljöansvariga, HR-specialister, personal- och hälsostrateger. Vill du diskutera med personer som har ett brinnande intresse för sitt arbete och dela med dig av dina egna erfarenheter, samtidigt som du får omvärldsbevakning kring arbetsmiljö- och friskvårdsfrågor – då är Hälsa & Arbetsmiljö något för dig!

"Idag tar jag med mig många bra tankar och tips på utvecklingsinsatser inom arbetsmiljö som andra i nätverket utvecklat eller testat. Värmen och glädjen i gruppen!"
Kommentar från medlem i nätverket
Karin

Träffarna

Nätverket träffas 7 gånger per år. Vi bjuder in externa föreläsare som var och en är framträdande inom sitt område. Medlemskapet löper årsvis från den månad du väljer att gå med. Det går bra att känna sig för i nätverket genom en provträff till en mindre kostnad. Vi ses alltid centralt i Stockholm.

Nätverksledare är Karin Johansson
0760-00 11 06

I medlemskapet ingår:

  • 7 nätverksträffar/år inklusive frukost och kaffe.
  • Medlemssida med  presentationer från tidigare träffar och  kontaktuppgifter till nätverkskollegor.
  • Egen Teamsgrupp för kontakt mellan träffarna.
  • Möjlighet att ta med extra kollega vid ett eller flera tillfällen under året till en mindre kostnad.

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemsskap när som helst under året och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för höstens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.
Se program för våren 2024 här »

Tidigare träffar - vår 2024

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudningar till kommande träffar går ut via Outlook så snart vår- respektive höstprogrammet är klart. Har du inte möjlighet att närvara vid något tillfälle går det bra att skicka en kollega!