Rekryteringsnätverket Distans

- Från strategi till handling

Rekryteringsnätverket Distans är ett helt digitalt nätverk för dig som arbetar strategiskt/operativt med rekrytering och Employer branding. Vi vill ge våra medlemmar nyheter, möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med varandra, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av specialister i respektive ämne.

I Rekryteringsnätverket fokuserar vi på frågor knutna till din arbetsdag, både operativa och strategiska frågor blandas under nätverksåret. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

"Nyttigt och inspirerande"

"Det är härligt att ha ett forum där du kan dela erfarenheter med kolleger från andra företag. Du har som deltagare möjlighet att påverka ämnesval i programmet som fylls med inspirerande gästföreläsare blandat med studiebesök och erfarenhetsutbyte. Det ger både energi och nya idéer."
Helena Kallin
Helena Kallin
Talent Acquisition Partner, AstraZeneca AB

Utveckla och stärk din roll som rekryterare

I Rekryteringsnätverket fokuserar vi på frågor knutna till din arbetsdag, både operativa och strategiska frågor blandas under
nätverksåret. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Medlemskapet och träffarna

I Rekryteringsnätverket Distans träffas vi digitalt, oftast på förmiddagen. Till varje träff bjuder vi in personer med egna erfarenheter av dagens ämne, antingen som specialist/forskare eller arbetsmässigt. Vi byter erfarenheter inom dagens tema och du får nya idéer, verktyg och råd att ta med dig hem. Utrymme ges också till aktuella frågor ur vår rekryterarvardag, där vi stöttar varandra med tankar och tips. Stor vikt läggs vid nyttan för dig som nätverksmedlem.

KarinNätverksledare är Karin Johansson.
0760-00 11 06

"Vi kommer från olika branscher men har ändå så mycket gemensamt"
Sagt av nätverksmedlem

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar per år

  • Egen medlemssida med minnesanteckningar och presentationer från varje träff samt medlemsförteckning

  • Egen Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna

  • Möjlighet att ta med extra kollega (till en mindre kostnad)

"Energi att gå till jobbet och fortsätta kämpa i dessa frågor"
Nöjd nätverksmedlem

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för höstens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.
Se program för våren 2024 här »

Tidigare träffar - våren 2024

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer så snart höst- respektive vårprogrammet är klart, eller när du går med i nätverket. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.