Rekryteringsnätverket Stockholm

- Från strategi till handling

Rekryteringsnätverket är ett yrkesnätverk för dig som arbetar strategiskt/operativt med rekrytering och arbetsgivar-varumärket (employer brand). Både operativa och strategiska frågor blandas under nätverksåret. Vi vill ge våra medlemmar nyheter, möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med varandra, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av specialister i respektive ämne.

Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

"Nyttigt och inspirerande"

"Det är härligt att ha ett forum där du kan dela erfarenheter med kolleger från andra företag. Du har som deltagare möjlighet att påverka ämnesval i programmet som fylls med inspirerande gästföreläsare blandat med studiebesök och erfarenhetsutbyte. Det ger både energi och nya idéer."
Helena Kallin
Helena Kallin
Talent Acquisition Partner, AstraZeneca AB

Utveckla och stärk din roll som rekryterare

I Rekryteringsnätverket bjuder vi in personer med egna erfarenheter av dagens ämne, antingen som specialist/forskare eller arbetsmässigt. Vi byter erfarenheter inom dagens tema och du får nya idéer, verktyg och råd att ta med dig hem.

Utrymme ges också till aktuella frågor ur vår rekryterarvardag, där vi stöttar varandra med tankar och tips. Stor vikt läggs vid nyttan för dig som nätverksmedlem.

Karin

Medlemskapet

Medlemskapet löper årsvis från den månad du väljer att gå med. Det går bra att känna sig för i nätverket genom en provträff till en mindre kostnad. Inbjudan till varje träff får du cirka en månad före träffdatum. Vi ses alltid centralt i Stockholm.

Nätverksledare är Karin Johansson
0760-00 11 06

"Intressanta diskussioner och stor igenkänning. Det känns givande att ha ett nätverk att diskutera i. Så glad och tacksam över att få diskutera med kloka människor som också är lite 'rekryteringsnördar' - tack!"
Nöjd nätverksmedlem

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar per år inklusive frukost.
  • Egen medlemssida med minnesanteckningar och  kontaktuppgifter till nätverkskollegor.
  • Egen Teamsgrupp för kontakt mellan träffarna.
  • Möjlighet att ta med extra kollega vid ett eller flera tillfällen under året till en mindre kostnad.

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för höstens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.
Se program för våren 2024 här »

Tidigare träffar - vår 2024

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.