Utbildningsnätverket Distans

- För lärande på arbetsplatsen

Utbildningsnätverket Distans är syster till Utbildningsnätverket Stockholm men är ett helt digitalt nätverk för dig som arbetar strategiskt och/eller operativt med kompetensutveckling/lärande på arbetsplatsen. Vi ger våra medlemmar möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med varandra, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av specialister i lärandefrågor i arbetslivet. Eftersom vi träffas digitalt kan du arbeta/bo var som helst i vårt avlånga land.

”Inspiration och påfyllning av idéer”

"I min roll som Competence Lead för ICA Banken så är det viktigt för mig att prata med likasinnade då jag är själv i min roll. Att vara med i Utbildningsnätverket ger mig mycket inspiration, att få diskutera och ventilera utmaningar med andra personer som har en liknande roll i andra företag ger mig väldigt mycket värde. Vi kommer från olika typer av företag men brottas ofta med samma utmaningar inom lärande och kompetens vilket gör att vi delar mycket med varandra. Det blir en viktig stund för reflektion där lärande och kompetens hamnar i fokus."
veronica johansson
Veronica Johansson
Competence Lead ICA Banken AB

Utveckla och stärk din roll i lärande och utveckling

I Utbildningsnätverket fokuserar vi på frågor knutna till din arbetsdag, både operativa och strategiska frågor blandas under nätverksåret. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Fler röster om nätverket:

”Fått inspiration 'en masse' och även kommit på en strålande idé själv”.
”Många goda exempel som kommer att omsättas i praktiken”.
"Bra dialoger. Känner att jag har hamnat i "rätt" gäng när det gäller utbildningsfrågor."
"Bra dialoger som vanligt! Påfylld med klokskap."
Kommentar från medlemmar i nätverket

Träffarna i nätverket

I Utbildningsnätverket Distans träffas vi digitalt via Teams, oftast på förmiddagen. Till varje träff bjuder vi in personer med egna erfarenheter av dagens ämne, antingen som specialist/forskare eller arbetsmässigt. Vi byter erfarenheter inom dagens tema och du får nya idéer, verktyg och råd att ta med dig hem. Nyttan för dig som medlem ligger alltid i fokus.

Som nätverksmedlem får du:

  • 6 nätverksträffar per år
  • Egen medlemssida med  presentationer från varje träff samt medlemsförteckning
  • Egen Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna
  • Möjlighet att ta med kollega (dock högst två)

Nätverksledare

Sonja Prest har stor erfarenhet från utbildningsbranschen, från att skapa utbildningar, implementera systemlösningar för lärande samt HR-system för att stödja andra processer. Hon var med och startade Atom Collaboration med syfte att utmana branschens syn på lärande och hitta bättre systemlösningar som stödjer mer ett dagligt och modernt lärande. Idag arbetar Sonja som chef för den digitala kundupplevelsen på Postnord.

Mejl: sonja.prest@kompetensnatverk.se
Telnr: 0702-111171

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för höstens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.
Se program för våren 2024 här »

Tidigare träffar - vår 2024

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.