Comp & Ben-nätverket Distans

Nätverket för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor.

Comp & Ben-nätverket Stockholm är mycket uppskattat av medlemmarna och vi erbjuder nu ett helt digitalt nätverk där du kan delta oavsett var du befinner dig.

Nätverket är en kontinuerlig kompetensutveckling för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor inom privat eller offentlig verksamhet. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering och utveckling i Compensation & Benefits-området. Vi varvar teori och praktik.

Nätverksledare

Gärmund Sandberg har arbetat inom området Compensation & Benefits i över 30 år och har skaffat sig sin en mycket omfattande erfarenhet från både operativa och konsultativa befattningar inom Compensation, Benefit & Pension, både inom Sverige och internationellt.
Han har jobbat som Senior C&B konsult på Mercer under 7 år för att därefter gå över till Vattenfall Group under 5 år som Senior Expert and Process Manager Compensation & Benefits.
Gärmund driver sedan 2018 ett eget konsultbolag och har med framgång gått in som interim C&B manager i bland annat Nobia, BillerudKorsnäs samt Sandvik.
Gärmund Sandberg
Nätverksledare för Comp & Ben-nätverket

Utveckla din kompetens och stärk din roll som expert inom Compensation & Benefits!

I den ständiga jakten på att behålla och attrahera de bästa medarbetarna, är belönings- och ersättningsfrågorna ett viktigt område. Compensation & Benefits är ett arbetsområde där många är ensamma i sin roll eller där frågorna förutsätts hamna inom en generell HR-funktion.

Behovet av att få ny kunskap, information kring trender och framgångskoncept är stort och nödvändigt. Att ventilera och diskutera frågor i det dagliga arbetet med andra, samt få fördjupade kunskaper i olika teman ger möjlighet till effektivitet och kvalitetssäkring för organisationen.

Träffarna

Vi träffas alltid digitalt via Teams. Inbjudan går ut en månad för varje träff. 
Vi utgår från hur vi arbetar med Comp & Ben i Sverige men jämför även hur det ser ut i andra länder (beroende av i vilka länder medlemmarnas företag är verksamma). 
Vi varvar teori och praktik, där egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman bjuder vi in externa gästföreläsare.

För vem?

Specialister inom området Compensation & Benefits samt hr-chefer som vill fördjupa sig i ämnet – från alla brancher och organisationer.

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar, kl 9-12
  • Egen medlemssida med dokumentation från träffarna samt medlemsförteckning
  • Egen Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna
  • Möjlighet till konsultativa råd från nätverksledaren enligt separat överenskommelse

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Höstens träffar 2023

  • 31 augusti, kl 9-12
  • 12 oktober, kl 9-12
  • 8 december, kl 9-12

Vi träffas alltid digitalt via Teams. Inbjudan går ut en månad före varje träff. Med reservation för eventuella förändringar.

Tidigare träffar - vår 2023

Gärmund Sandberg

Nätverksledare

Gärmund Sandberg har arbetat inom området Compensation & Benefits i över 30 år skaffat sig sin en mycket omfattande erfarenhet från både operativa och konsultativa befattningar inom Compensation, Benefit & Pension, både inom Sverige och internationellt.

Under 6 år arbetade han på Vattenfall Group som Senior Expert and Process Manager Compensation & Benefits for Executives, Global Compensation & Benefits Manager på BillerudKorsnäs och idag Senior Compensation & Benefits Specialist på Sandvik.

Tidigare Senior Konsult och konsultchef på Mercer och under 2000-talet var han även Personalchef på ONOFF och VD på Max Matthiessen Consulting.

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.