Comp & Ben-nätverket Distans

Nätverket för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor.

Comp & Ben-nätverket Distans en kontinuerlig kompetensutveckling för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor inom privat eller offentlig verksamhet. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering och utveckling i Compensation & Benefits-området. Vi varvar teori och praktik.

Ökad kompetens och ny energi

”Comp & Ben är ett både viktigt och brett område som hela tiden är i förändring, både vad gäller lagar och regler och vad gäller processer och preferenser. Därför är nätverket ett ovärderligt komplement till utbildning. Vi får en unik möjlighet att dela erfarenheter och lyfta aktuella frågeställningar. Jag upplever att jag får både insikter och energi av träffarna”.
Carina Nertlinge
Carina Nertlinge
Nordic Compensation & Benefits Specialist, Brenntag Nordic AB

Utveckla din kompetens och stärk din roll som expert inom Compensation & Benefits!

I den ständiga jakten på att behålla och attrahera de bästa medarbetarna, är belönings- och ersättningsfrågorna ett viktigt område. Compensation & Benefits är ett arbetsområde där många är ensamma i sin roll eller där frågorna förutsätts hamna inom en generell HR-funktion.

Behovet av att få ny kunskap, information kring trender och framgångskoncept är stort och nödvändigt. Att ventilera och diskutera frågor i det dagliga arbetet med andra, samt få fördjupade kunskaper i olika teman ger möjlighet till effektivitet och kvalitetssäkring för organisationen.

Träffarna

Vi träffas alltid digitalt via Teams. Inbjudan går ut en månad för varje träff. 
Vi utgår från hur vi arbetar med Comp & Ben i Sverige men jämför även hur det ser ut i andra länder (beroende av i vilka länder medlemmarnas företag är verksamma). 
Vi varvar teori och praktik, där egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman bjuder vi in externa gästföreläsare.

För vem?

Specialister inom området Compensation & Benefits samt hr-chefer som vill fördjupa sig i ämnet – från alla brancher och organisationer.

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar, kl 9-12
  • Egen medlemssida med dokumentation från träffarna samt medlemsförteckning
  • Egen Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna
  • Möjlighet till konsultativa råd från nätverksledaren enligt separat överenskommelse

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan
Marie Falkman

Nätverksledare

Marie Falkman 0708-633058 marie.falkman@gmail.com
Läs mer om Marie

Vårens träffar 2024

Tidigare träffar - hösten 2023

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.

Nätverksledare

Marie Falkman, med bred bakgrund från ekonomi, HR och IT, har arbetat 15 år med Compensation & Benefits, både som anställd och de sista åren som interims-konsult. Att utveckla kunskapen om hantverket C&B – tillsammans med andra med erfarenhet från olika branscher –  utmanar och stimulerar!

25 år i försäkringsbranschen har kompletterats med konsultativ erfarenhet från läkemedels- , elförsörjnings och transport-industrin. Stor passion för att få våra yngre att förstå vikten av tjänstepensionen i tid.

marie.falkman@gmail.com
tel 0708-633058

Marie Falkman