Comp & Ben-nätverket Stockholm

Nätverket för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor.

Nätverk och kontinuerlig utbildning för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor inom privat eller offentlig verksamhet. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering och utbildning i kompensationsfrågor. Vi varvar teori och praktik.

"Kompetenshöjande nätverk"

”För mig ger träffarna med Comp&Ben-nätverket Stockholm stort värde. Våra diskussioner är intressanta, inspirerande och kompetenshöjande. Vi har själva stor möjlighet att påverka agendan och de teman som ska diskuteras och jag upplever att vi har ett bra utbyte av varandra.”
Karin Hagenblad
Compensation & Benefits Specialist,
Schibsted Sverige AB

Träffar

Vi träffas alltid centralt i Stockholm. Inbjudan går ut en månad för varje träff. 
Vi utgår från hur vi arbetar med Comp & Ben i Sverige men jämför även hur det ser ut i andra länder (beroende av i vilka länder medlemmarnas företag är verksamma). 
Vi varvar teori med praktiska övningar, där era egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman kommer externa föreläsare att bjudas in.

För vem?

Specialister inom området Compensation & Benefits samt hr-chefer som vill fördjupa sig i ämnet – från alla brancher och organisationer.

I medlemskapet ingår:

  • Sex halvdagsträffar per år, inklusive dokumentation, kaffe och lunch 
  • Medlemssida med presentation  av medlemmar och möjlighet att ladda ned eventuell dokumentation
  • Egen Teamsgrupp för kommunikation mellan träffarna

 

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan
Jena Hedbeck

Nätverksledare

Jena Hedbeck har 25 års arbetserfarenhet inom området comp & ben. Han har tidigare  arbetat på bland annat Svenskt Näringsliv, Vattenfall, AON/Löneanalyser och arbetar nu på Bosch-Siemens Home Appliances som Compensation & Benefit Specialist.

e-post: jena.hedbeck@gmail.com
tel: 070-4567333

Datum för höstens träffar 2024

Tidigare träffar - våren 2024

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.