0760-16 77 60 | info@kompetensnatverk.se

Comp & Ben-nätverket

Nätverket för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor.

Nätverk och kontinuerlig utbildning för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor inom privat eller offentlig verksamhet. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering och utbildning i kompensationsfrågor. Vi varvar teori och praktik.

"Dynamik och bra utbyte"

”Jag bygger upp och säkrar processer inom Comp & Ben i Adecco Group Sverige. Lokalt i Sverige har jag ett stort ansvar men är ensam i min organisation, som de flesta som jobbar som Comp, Ben och Carreer manager. Därför är det viktigt med ett bra nätverk. Nätverket leds av en extremt kunnig och erfaren ledare som har nära till skratt och kan växla mellan stora och små frågor samtidigt som gruppen aktiveras. Deltagarna är aktiva och kommer från olika organisationer och från olika roller vilket skapar dynamik och ett bra utbyte. Deltagarna är dessutom med och sätter agendan och får tillgång till material via Kompetensnätverks hemsida. ”
Monia Stavrum
Monia Stavrum
Comp, Ben & Career Manager Sweden, Adecco Group Sweden
Comp & Ben-nätverket Logga

Träffar

Vi träffas alltid centralt i Stockholm. Inbjudan går ut en månad för varje träff. 
Vi utgår från hur vi arbetar med Comp & Ben i Sverige men jämför även hur det ser ut i andra länder (beroende av i vilka länder medlemmarnas företag är verksamma). 
Vi varvar teori med praktiska övningar, där era egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman kommer externa föreläsare att bjudas in.

För vem?

Specialister inom området Compensation & Benefits samt hr-chefer som vill fördjupa sig i ämnet – från alla brancher och organisationer.

I medlemskapet ingår:

  • Sex halvdagsträffar per år, inklusive dokumentation, kaffe och lunch 
  • Medlemssida med presentation  av medlemmar och möjlighet att ladda ned eventuell dokumentation, chat och övrig kommunikation mellan träffarna

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan
Gärmund Sandberg

Nätverksledare

Gärmund Sandberg har arbetat inom området Compensation & Benefits i över 30 år skaffat sig sin en mycket omfattande erfarenhet från både operativa och konsultativa befattningar inom Compensation, Benefit & Pension, både inom Sverige och internationellt.

Under 6 år arbetade han på Vattenfall Group som Senior Expert and Process Manager Compensation & Benefits for Executives, Global Compensation & Benefits Manager på BillerudKorsnäs och idag Senior Compensation & Benefits Specialist på Sandvik.

Tidigare Senior Konsult och konsultchef på Mercer och under 2000-talet var han även Personalchef på ONOFF och VD på Max Matthiessen Consulting.

Program för vårens träffar

OBS! För att få en så aktuell agenda som möjligt och som fyller medlemmarnas behov, kan innehållet i träffarna komma att kompletteras.

Med reservation för eventuella förändringar.

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.