Comp & Ben-nätverket

Nätverket för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor.

Nätverk och kontinuerlig utbildning för dig som arbetar med kompensations- och förmånsfrågor inom privat eller offentlig verksamhet. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering och utbildning i kompensationsfrågor. Vi varvar teori och praktik.

"Kompetenshöjande nätverk"

”För mig ger träffarna med Comp&Ben-nätverket stort värde. Våra diskussioner är intressanta, inspirerande och kompetenshöjande. Vi har själva stor möjlighet att påverka agendan och de teman som ska diskuteras och jag upplever att vi har ett bra utbyte av varandra och av nätverksledare Gärmund som har stor erfarenhet i dessa frågor.”
Karin Hagenblad
Compensation & Benefits Specialist,
Schibsted Sverige AB

Träffar

Vi träffas alltid centralt i Stockholm. Inbjudan går ut en månad för varje träff. 
Vi utgår från hur vi arbetar med Comp & Ben i Sverige men jämför även hur det ser ut i andra länder (beroende av i vilka länder medlemmarnas företag är verksamma). 
Vi varvar teori med praktiska övningar, där era egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman kommer externa föreläsare att bjudas in.

För vem?

Specialister inom området Compensation & Benefits samt hr-chefer som vill fördjupa sig i ämnet – från alla brancher och organisationer.

I medlemskapet ingår:

  • Sex halvdagsträffar per år, inklusive dokumentation, kaffe och lunch 
  • Medlemssida med presentation  av medlemmar och möjlighet att ladda ned eventuell dokumentation, chat och övrig kommunikation mellan träffarna

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan
Gärmund Sandberg

Nätverksledare

Gärmund Sandberg har arbetat inom området Compensation & Benefits i över 30 år skaffat sig sin en mycket omfattande erfarenhet från både operativa och konsultativa befattningar inom Compensation, Benefit & Pension, både inom Sverige och internationellt.

Under 6 år arbetade han på Vattenfall Group som Senior Expert and Process Manager Compensation & Benefits for Executives, Global Compensation & Benefits Manager på BillerudKorsnäs och idag Senior Compensation & Benefits Specialist på Sandvik.

Tidigare Senior Konsult och konsultchef på Mercer och under 2000-talet var han även Personalchef på ONOFF och VD på Max Matthiessen Consulting.

Datum för vårens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.