Jobba hos oss

Kompetensnätverk i Stockholm är ett litet företag med stor nyfikenhet på våra nätverksmedlemmars önskemål och behov av kompetensutveckling för att bedriva sitt arbete ännu mer effektivt. Vi driver många olika nätverk från Luleå i norr till Göteborg i väst, både fysiska nätverk och helt digitala. De första nätverken har funnits och utvecklats i drygt 20 år, det senaste tillskottet drog igång hösten 2021.

Kompetensnätverk i Stockholm AB

Säljare

Till hösten behöver vi utöka vår säljkapacitet och söker en säljare med säljvana och gärna erfarenhet av tjänsteförsäljning som innebär något längre säljcykler. Vi finns i Stockholmsområdet men det går utmärkt att jobba från din hemort. Det finns möjlighet att variera tiden mellan halvtid - heltid. Mejla ditt cv till info@kompetensnatverk.se och berätta varför just du skulle vara vår nästa säljstjärna. .

Just nu söker vi

HR & Hälsonätverket i Luleå

Nätverkssekreterare

Studenter som vill få insikt i arbetslivet​.
Studerar du personalvetenskap eller liknande erbjuds du tillfälle att ta del av nätverkens föreläsare och höra medlemmarnas diskussioner och erfarenhetsutbyte – både i strategiska och operativa frågor.
Läs mer och ansök

Just nu har vi inga lediga tjänster… 

men vi tar gärna emot spontanansökningar. Maila oss och berätta mer om dig själv och vad du vill jobba med.
Skicka din ansökan till info@kompetensnatverk.se.

Alla ansökningar behandlas löpande