Utbildningsnätverket Stockholm

- För lärande på arbetsplatsen

Utbildningsnätverket är ett yrkesnätverk för dig som har utbildningsansvar och för dig som arbetar med utbildningsfrågor. Strategiskt och operativt. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att dela nyttiga erfarenheter med varandra, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av specialister i utbildningsfrågor.

"Värdefullt lärande!"

"Möjligheten att vara med i Utbildningsnätverket har gett mig massor av inspiration och värdefullt lärande inom flera olika områden, både från det generösa delandet i både diskussioner och kunskapserfarenheter, men också från intressanta föreläsningar. Det har också gett mig en stor förståelse och inblick i andras verksamheter, både företag och myndigheter, och hur vi alla tar oss framåt inom detta viktiga område. Otroligt givande att få höra till ett så öppet och givande forum!".
Anna Lyckström
Learning & Competence Manager på Scania

Utveckla och stärk din roll som utbildningsansvarig

I Utbildningsnätverket fokuserar vi på frågor knutna till din arbetsdag, både operativa och strategiska frågor blandas under nätverksåret. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

"Detta är en viktig kanal för att träffa kollegor över branscherna, ta tid att reflektera över mitt eget arbete/företag, och få insikt i områden jag annars kanske inte tittat på".
Kommentar från medlem i nätverket
"Det är ett helt galet värdefullt nätverk med intressanta träffar och livliga diskussioner.".
Kommentar från medlem i nätverket

Träffarna i nätverket

I Utbildningsnätverket Stockholm träffas vi oftast på förmiddagen. Till varje träff bjuder vi in personer med egna erfarenheter av dagens ämne, antingen som specialist/forskare eller arbetsmässigt. Vi byter erfarenheter inom dagens tema och du får nya idéer, verktyg och råd att ta med dig hem. Stor vikt läggs vid nyttan för som nätverksmedlem. Inbjudan till varje träff sker ca en månad före träffdatum. Du bör anmäla dig till varje träff senast 10 dagar innan träffdatum. Vi ses alltid centralt i Stockholm.

Nätverksledare är Annike Ryström.

I medlemskapet ingår:

  • 8 nätverksträffar per år samt kaffe och frukost.
  • Egen medlemssida med:  minnesanteckningar och föreläsarnas presentationer från träffarna samt  kontaktuppgifter till nätverkskollegorna. 
  • Egen Teamsgrupp för kontakt mellan träffarna. 
  • Möjlighet att ta med extra kollega vid ett eller flera tillfällen under året till en mindre kostnad.
"Jag tycker fortfarande att nätverket ger massor och har verkligen uppskattat att vi kunnat träffas fysiskt igen vid några tillfällen – det ger sååååå mycket att få energin av andra med liknande intressen och utmaningar"
Spontan kommentar från medlem i nätverket
"Det här är nätverket för dem som gör,
inte bara pratar om att göra".
Spontan kommentar från medlem i nätverket

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för vårens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.
Se program för hösten 2023 här »

Tidigare träffar - höst 2023

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.