Vi firar sommarens intåg med föreläsning och avslutande mingel.
Utbildningsnätverket, HR-nätverket, Hälsa & Arbetsmiljö samt Rekryteringsnätverket tillsammans.

Genom att förstå vår hjärna bättre kan vi förstå våra attityder och reaktioner bättre. Vad händer med oss när vi förlorar det invanda? Hur påverkar förändring vår förmåga att tänka? Varför bör vi se till behov snarare än beteenden?

Under den här eftermiddagen får du både insikter och konkreta verktyg att stärka dig själv och andra genom förändring. Det handlar om att göra hjärnans kemi till något så konkret att det ger vägledning i vardagen.

Seminariet innehåller teori om hjärnan och dess kemi med konkret koppling till vardagen. Det blir också reflektionsövningar och kontinuerlig dialog med frågor och svar. Välkommen till ett berörande pass om hur vi skapar förståelse, motivation och styrka i en tid av förändring.

Tid: 23 maj, kl 13-16
Plats: Westmans Event & Konferens, Holländargatan 17

Föreläsare

Anna Tebelius Bodin är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University där hon även assisterade forskning om hjärnan. Hon har kommit ut med 5 böcker och gett över 1400 föreläsningar om psykologin bakom hur vi kommunicerar, lär och leder med kunskap om hjärnan. 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris för sitt inspirerande sätt att sprida kunskap om hjärnan och människan.

 

Anna Tebelius Bodin