HR-nätverket Malmö

Utveckla och stärk din yrkesroll inom HR-området

I HR-nätverket Malmö fokuserar vi på operativa och strategiska frågor knutna till ledarskap, kompetens, medarbetare och deras arbetsmiljö.

Vi ger våra medlemmar ett forum för att dela erfarenheter, skapa nya kontakter och få ny kunskap med hjälp av inbjudna specialister.

I nätverket har du stora möjligheter att påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Röster om våra nätverk:

”Varje nätverksträff är inspirerande och fyller mig med energi. Vi utbyter erfarenheter och diskuterar frågor som gäller det dagliga arbetet. Jag kan varmt rekommendera andra att delta”.

”Tips på hur man kan arbeta med uppföljning – få insikter i att vi brottas med samma problem”.

"Vi kommer från olika branscher men har ändå så mycket  gemensamt"

Målgrupp

Som HR-ansvarig, specialist eller Business Partner har du stor nytta av ett nätverk i HR-frågor. Det viktiga är att man kan och vill bidra med erfarenheter och engagemang. Vi blandar små och stora organisationer, både från offentlig och privat sektor.  

Alla har dock ett gemensamt – de brinner för att utveckla HR-frågorna inom sin organisation.

Nätverksledare Mikael Molin

En träff i HR-nätverket Malmö

Till varje träff bjuder vi in experter inom dagens ämne, antingen som specialist/forskare eller med stor yrkeserfarenhet. Erfarenhetsutbytet kring dagens tema skapar kontext och konkret användning av den nya kunskapen. Du får inspiration och nya verktyg att ta med dig hem. Stor vikt läggs vid nyttan för dig och ditt arbete med att utveckla verksamheten.

Nätverksledare är Mikael Molin, Kompetensnätverk i Stockholm AB.

HR-nätverket Malmö Logga

I medlemskapet ingår:

  • 6 nätverksträffar/år inklusive frukost. 
  • Egen medlemssida med: Anmälningsförfarande, minnesanteckningar och föreläsarnas presentationer från träffarna. Dokumentarkiv ett år tillbaka, kontaktuppgifter till nätverkskollegor samt möjlighet till chatt och övrig kommunikation mellan träffarna.
  • Möjlighet att ta med extra kollega vid ett eller flera tillfällen under året till en mindre kostnad.

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Program för höstens träffar

Med reservation för eventuella förändringar.

Träffdatum för 2022:

09.00 – 12.00 med frukost 8.30, centralt i Malmö

  • 27 januari
  • 22 mars
  •  19 maj
  • 23 augusti

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.