Vi söker nya nätverkssekreterare till flera av våra nätverk

Vill du möta personer som arbetar brett med alla typer av HR-frågor eller har specialiserat sig på kompetensutveckling,  rekrytering eller arbetsmiljöfrågor? Nu erbjuds du tillfälle att ta del av nätverkens föreläsare och höra medlemmarnas diskussioner och erfarenhetsutbyte – både i strategiska och operativa frågor.
Ditt jobb blir att ta anteckningar från dessa träffar för att medlemmarna ska kunna ta del av dem efter träffen.
Vi har halvdagsträffar, 4-8 gånger per år och träffas alltid centralt på respektive träffort eller digitalt via Teams. Under våren 2022 fortsätter vi att följa de allmänna rekommendationerna kring Covid-19, vilket innebär att de fysiska träffarna blir digitala så behövs.

”Jag var sekreterare under ca ett år och kan varmt rekommendera det. Många spännande föreläsningar och möjlighet att nätverka med otroligt kunniga människor inom HR”!
Li Lövebrant, tidigare sekreterare i HR-nätverket

Hör av dig snarast till info@kompetensnatverk.se

Kompetensnätverk i Stockholm AB

Kort om oss

Kompetensnätverk i Stockholm är ett litet företag med stor nyfikenhet på våra nätverksmedlemmars önskemål och behov av kompetensutveckling för att bedriva sitt arbete ännu mer effektivt. Vi driver idag 10 olika nätverk från Luleå i norr till Göteborg i väst, både fysiska nätverk och helt digitala. De första nätverken har funnits och utvecklats i drygt 20 år, det senaste tillskottet drog igång nu i höst.

Vi arbetar i Microsoft 365 både inom företaget och med våra medlemmar.