Välkommen till en heldags nätverkande

Den 19 maj samlas alla nätverk för en heldags nätverkande i Stockholm. Vi startar med frukost 8.30 för att sedan inhämta ny kunskap i två seminariepass mellan kl 9 och 12 med nätverksfika i pausen. Du kan välja mellan flera olika seminarier under förmiddagen.

Vi äter gemensam lunch och avslutar med gemensam föreläsning med Sofia Rasmussen – Konsten att leda och vara en attraktiv arbetsgivare post-corona – samt mingel.

Tid: 19 maj, kl 9-16, frukost 8.30
Plats: Westmans Event & Konferens, Holländargatan 17, Stockholm

Agenda för dagen:

Start 8:30 med frukost

Pass 1 (kl. 9-10:15)

Välj mellan följande seminarium:

Kafferast

Pass 2 (kl. 10:45 – 12)

Välj mellan följande seminarium:

Lunch

Pass 3 (kl. 13-14:30)

Föreläsning med Sofia Rasmussen

Konsten att leda och vara en attraktiv arbetsgivare post-corona

Kl 13 avslutar Sofia Rasmussen med aktuell föreläsning kring AI, gig-ekonomi, hållbarhet, digitalisering och självledarskap. De är några av trenderna som omformade arbetsmarknaden redan innan krisåret 2020. Så kom Coronapandemin och förändrade förutsättningarna för ledarskapet över en natt. In på arbetsmarknaden träder samtidigt en ung generationen som är snabbrörlig, uppkopplad och van vid att få omedelbar återkoppling på prestationer. En grupp som ställer nya krav på arbetsliv och ledarskap samtidigt som de främst längtar efter gemenskap, meningsfullhet, balans i livet och ett psykiskt välmående. 

Utifrån färska undersökningar om arbetslivet post-corona delar Sofia med sig av en rad värdefulla insikter: Vilka stora utmaningar står ledarskapet och medarbetarskapet inför? Vad blir alltmer avgörande för att vara en attraktiv arbetsgivare på framtidens arbetsmarknad? Och vilka avgörande insikter och verktyg behövs för att framgångsrikt behärska hybridledarskapet? 

Sofia Rasmussen bygger sin presentation på både globala och svenska värderingsstudier samt resultat från undersökningarna Ungdomsfokus (2015-2021) i vilka över 14 000 personer har svarat på frågor om värderingar kopplat till arbetsliv. 

Sofia Rasmussen

Föreläsare

Föreläsare Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna under året, av Kvinnliga Talare. Hon har en magisterexamen i Statsvetenskap och har i 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

14:30 Mingel

Anmäl dig idag