NXT Interim och NXT Rekrytering är nischade mot specialister inom IT, HR & Ekonomi, Sälj & Marknad, där det ofta är brist på kompetens. De ser att nyckeln till framgångsrik rekrytering till stor del är arbetsgivarens kontinuerliga arbete med sitt employer brand, men framför allt search-arbete där de själva lägger stor vikt i alla sina uppdrag. Så bygger de strategiskt sitt nätverk.

Under föreläsningen kommer Annika ge konkreta tips till dig som rekryterare i ditt search-arbete. Kandidatupplevelsen startar redan där. Vi kommer även kika på hur kandidatmarknaden ser ut idag i olika branscher, och var kandidaterna finns.

Tid: 14 mars, 2023 kl. 9-12
Plats: Teams

Föreläsare

Annika Svanström är VD och rekryteringskonsult på NXT Interim Stockholm AB. Hon har jobbat med marknadsföring i IT-branschen i stort sett hela sitt liv. Under senaste åren har hon fokuserat på att attrahera it-talanger och även sadlat om till rekryteringskonsult.

Hon ser att hennes erfarenheter och metoder kan implementeras på andra branscher då hon nu även rekryterar inom HR, Ekonomi, Sälj & Marknad.

Annika Svanström