De tekniska framstegen inom artificiell intelligens (AI) är på allas läppar. I denna föreläsning och workshop diskuterar vi djupgående insikter i detta spännande och utmanande område.

Jacob Jonsson från Sana Labs är med oss idag för att dela med sig av sina kunskaper inom AI och lärande. Föreläsningen ställer AI:s evolutionära natur i centrum, med fokus på hur man leder lärandet på arbetsplatsen till att anpassa och utvecklas tillsammans med dessa teknologiska förändringar. Det är inte längre ett val att använda AI eller inte, utan en fråga om hur man lär sig kontinuerligt och förstår att framgångsrik implementering av AI kräver en ständig anpassning och utveckling.

Möjligheter, hinder och utmaningar kommer att diskuteras, inklusive hur man arbetar med AI och data på bästa sätt givet sin verksamhets förutsättningar. Föreläsningen kommer att belysa dessa utmaningar och presentera möjliga strategier för att hantera dem effektivt, med exempel från företag som har påbörjat sin resa tillsammans med Sana.

Denna session erbjuder en unik möjlighet att tillsammans utforska hur företag kan navigera framgångsrikt i denna ständigt föränderliga AI-era. Med rätt förståelse och verktyg kan AI bli en enorm tillgång för din organisation. Allt börjar med lärande – här lär vi oss hur AI kan bli en integrerad och värdefull del av vår framtid.

Vi delar med oss av våra egna AI-erfarenheter; vad har fungerat och utmaningar vi stött på.

Tid: 3 oktober, kl. 9-12
Plats: Teams

Föreläsare

Jacob Jonsson är Senior Product Manager, Sana Labs AB

 

Jacob Jonson