Förändringsnätverket

- För hållbar förändring

Nätverket för dig som arbetar som förändringsledare – i din roll som chef eller en fristående förändringsledarroll med uppdraget att driva förändring i din organisation. Du har ett intresse i förändring och du praktiserar det på något sätt i din organisation. Vi vill ge våra medlemmar möjlighet att få praktisk kunskap, dela nyttiga erfarenheter med varandra och erhålla en kontinuerlig uppdatering i transformativ förändring. Vi varvar teori och praktik.

För dig som startar ditt medlemskap våren 2022  (och för övriga medlemmar) finns möjlighet till att ta del av en video med Eva Norrman Brandt. Du får de baskunskaper i tranformativ förändring som ligger till grund för diskussionerna i nätverket.

Nätverksledare

Eva Norrman Brandt från Co-Creators står för innehåll och upplägg av nätverket. Eva arbetar som organisationskonsult sedan 1999, har en examen som Leg. Psykoterapeut med 17 års arbete inom öppenvårdspsykiatri i Stockholm, och är fil lic på Jönköpings universitet 2019.

Eva har undersökt transformativa förändringar i teori och praktik. Hon har utöver sitt avhandlingsarbete om en 10 årig förändring i en läkemedelsindustri intervjuat chefer och medarbetare i flera organisationer som genomgått grundliga kulturförflyttningar.

Utveckla din kompetens och stärk din roll som förändringsledare

I dagens samhälle som präglas av snabba och stora förändringar är kunskap och erfarenhet av hur man driver och lyckas med omvälvande förändringar avgörande för hur utfallet blir. Förändringar sker i samhället, på företaget eller organisationen och i den egna gruppen.

Behovet av att få ny kunskap, information kring tillvägagångssätt och framgångskoncept är stort och nödvändigt. Att ventilera och diskutera frågor i det dagliga arbetet med andra, samt få fördjupade kunskaper i olika teman ger möjlighet till effektivitet och kvalitetssäkring för organisationen.

På träffarna utgår vi från hur vi arbetar med transformativ förändring inom våra egna organisationer och goda exempel från svenska näringslivet. Vi varvar teori med praktiska övningar, där era egna frågor kommer att behandlas och under vissa teman bjuder vi in externa föreläsare.

Som nätverksmedlem får du:

  • 2 heldagsträffar på plats i Stockholm (inkl lunch) samt 4 halvdagar digitalt per år 
  • Egen medlemssida i Teams med dokumentation från träffarna samt medlemsförteckning.
  • Möjlighet att ta med extra kollega (till en mindre kostnad)
  • Möjlighet att välja till individuell coachning mellan träffarna.

Bli medlem du också!

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under terminen och gå på en provträff innan du bestämmer dig - till en lägre kostnad.

 

Kontakta oss direkt på:

0760-16 77 60
info@kompetensnatverk.se

Skicka en intresseanmälan

Höstens träffar:

Datum hösten 2022

  • 5 september, kl 9-16, heldagsträff i Stockholm
  • 27 oktober, kl 13-16, digital träff via Teams

Med reservation för eventuella förändringar.

För medlemmar

Logga in på medlemssidan för att se presentation och kontaktuppgifter till medlemmarna i nätverket samt aktuell dokumentation från träffarna.

Anmälan till träffarna
Inbjudan till träffen kommer en månad innan. Vi vill gärna att du anmäler dig senast 10 dagar innan träffen.