För sex år sedan var vi en av de första grupperna att ta del av Åsa Daxbergs rapport om kandidatupplevelse, hur ser det ut i våra verksamheter idag?

Hur mycket har hänt det senaste åren i vårt arbete med kandidaterna? Vilket intryck gör vi på kandidaterna; kommunicerar vi tillräckligt, vad kommunicerar vi, är vi tillräckligt snabba. Vill de söka jobba hos oss igen eller är det så att de berättar för vänner och bekanta att de inte kände sig sedda, att det drog ut på tiden och att kommunikationen kring rekryteringsprocessen var usel?

Idag diskuterar vi var vi står idag och hur vill vi att det ska se ut? Åsa Daxbergs presentation från 2015 finns att ta del av innan träffen.

Karin Toll Lane börjar med att presentera sin och sin avdelnings arbete med kandidater på Stockholm stad.

  • Vi har sedan 2013 byggt upp en välrenommerad verksamhet med hög kvalitet, proffsiga och engagerade rekryteringskonsulter.
  • Sedan 2014 har vi följt upp kundkvaliteten på alla våra uppdrag och sedan 2016 med de kandidater som fick tjänsten.
  • Hur vi arbetat med att börja följa upp kandidatupplevelsen
  • Utmaningen med en stor organisation
  • Kort om Trustcruit
Rekryteringsnätverket logga

Tid: 13 oktober, kl. 9-12. Frukost från 8.30.
Plats: Konferens 7A, Vasagatan 28.

Föreläsare

Karin Toll Lane, Verksamhetschef Serviceförvaltningen Rekrytering

Socionomexamen och ovanpå det företagsekonomi, juridik, etik och projektledning.

Började i offentlig sektor som sjukhuskurator och socialsekreterare och fortsatte sedan till privat sektor inom bemanningsbranschen och därefter i managementkonsultbranschen för att sedan 7 år arbeta som avdelningschef i Serviceförvaltningen Stockholms stad. Här har jag ansvar för en avdelning om 18 rekryteringskonsulter som säljer och utför rekryteringstjänster till alla Stockholms stads förvaltningar och bolag.